Savaitgalį pirkėjus ši parduotuvė pasitiko ištuštėjusiomis lentynomis ir neįprastomis nuolaidomis.

Preliminariais duomenimis, parduotuvė duris vėl atvers kovo pabaigoje.

„Ši parduotuvė atidaryta prieš aštuonerius metus ir per šiuos metus nebuvo labiau atnaujinta, tad stebėdami augančius klientų poreikius ir lūkesčius, nusprendėme ją atnaujinti. Stengsimės tai padaryti kiek įmanoma greičiau, kad mūsų pirkėjai, kurie lankosi šioje parduotuvėje didesnių nepatogumų nepatirtų“, - DELFI sakė prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos vadovė Renata Saulytė.

Pasak jos, po atnaujinimo nekis nei parduotuvės prekybinis, nei bendras plotas, iš esmės planuojama atnaujinti didžiąją dalį šaldymo bei prekybinės įrangos.

Preliminariai skaičiuojama, kad į parduotuvės atnaujinimą bus investuota daugiau nei 580 tūkst. eurų.

Laukia ir naujos parduotuvės

Kaip DELFI jau rašė, nekilnojamojo turto specialistų vertinimu, šiemet sostinės pirkėjai turėtų sulaukti bent šešių naujų parduotuvių: iš kurių didžiausia bus prie „Ikea“ prekybos centro statoma „Nordika“.

Prekybos tinklas „Maxima“ skelbia, kad Vilniuje bus atidaryta viena nauja parduotuvė – Nemenčinės gatvėje atsiras „Maxima X“.

Prekybos tinklas „Rimi“patvirtina apie tris naujai sostinėje atidaromas parduotuves: Linkmenų g., Vikingų g. (prie „Ikea“) ir Molėtų plente.

Prekybos tinklas „Iki“ skelbia, kad šiemet Vilniuje planuojama atidaryti kelias naujas parduotuves, tačiau tikslesnio skaičiaus nepateikia.

NT paslaugų bendrovės „Ober-haus“ duomenimis, turėtų atsidaryti dvi naujos „Iki“ tinklo parduotuvės: Nemenčinės plente ir Geležinio vilko gatvėje prieš būsimąjį antrąjį „Akropolį“ netoli Vingio parko.

Tiesa, neatmestina, kad šiemet naujų parduotuvių sąrašą papildys ir iki šiol savo planų neatskleidžiantis „Lidl“ prekybos tinklas. Spėliojama, kad šis tinklas vienu metu atidarys nuo kelių iki keliasdešimties paduotuvių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)