Kaip nurodoma pranešime spaudai, Vigintas Bartaševičius, šešerius metus vadovavęs greito ir patogaus apsipirkimo bei kavinių tinklo rinkos lyderei Lietuvoje, savo vietą nuo kitų metų sausio 3 d. užleidžia buvusiam „Orlen Baltics Retail“ komercijos direktoriui Sauliui Žilėnui. Šioje pozicijoje dirbęs nuo 2005 metų bei sukaupęs didelę mažmeninės prekybos valdymo patirtį, Saulius Žilėnas prisidės prie tolimesnės prekių ženklų plėtros Lietuvoje.

„Džiaugiuosi prisijungdamas prie profesionalios ir ambicingos komandos, lyderiaujančios savo segmente. Sieksime ir toliau stiprinti lyderio pozicijas, nes esu tikras, kad turime didelio potencialo augti plečiant ir atnaujinant prekybos vietas bei toliau sėkmingai vystant produktų asortimentą“, – teigia S. Žilėnas.

Nors V. Bartaševičius atsitraukia nuo vykdomosios veiklos, tačiau ir toliau tęs veiklą kaip narys įmonės valdyboje. V. Bartaševičių, taip pat 14 metų vadovavusį leidinių platinimo įmonei „Press Express“, šiose pareigose keičia Lyda Mikėnienė, dabartinė įmonės operacijų direktorė.

„14 metų vadovaujant „Press Express“ ir 6 – „Reitan Convenience Lithuania“ – prabėgo labai greitai, o darbas šiose įmonėse – geriausia, kas man nutiko profesinėje karjeroje. Įmonių kultūra, ateinanti iš savininkų pusės, ir nuostabūs, profesionalūs ten dirbantys žmonės paverčia jas išskirtinėmis. Tikiu, kad toliau dirbdamas jų valdybose seksiu besitęsiančias sėkmės istorijas“, – teigia V. Bartaševičius.

„Reitan Convenience AS“ vadovė Marriete Kristenson džiaugiasi, jog ilgametis V. Bartaševičiaus atsidavimas įmonei padėjo pasiekti puikių rezultatų: „Esame dėkingi Vigintui už lyderystę ir didelį įdirbį įmonės plėtroje – neabejoju, kad jo strateginiai sugebėjimai išliks mums labai svarbūs. Taip pat sveikiname ir nekantraujame į komandą priimti Saulių Žilėną – jo patirtis pardavimų, finansų ir vadybos srityse mums neįkainojami. Žinau, kad kartu pasieksime puikių rezultatų“, – sako M. Kristenson.

Įmonė „Reitan Convenience Lithuania“, 2019 metais įsigijusi „Caffeine“, kavinių tinklą išaugino nuo 39 iki 53 parduotuvių. Bendrovė, įskaitant „Narvesen“ bei „Lietuvos spauda“, iš viso valdo per 200 prekybos vietų, jose įdarbinusi 735 darbuotojus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją