„Technoramos“ atstovė spaudai Janina Sabaitė-Melnikovienė DELFI sakė, kad preliminariais skaičiavimais, per visą akcijos laikotarpį buitinės technikos nupirkta už beveik 0,5 mln. Lt.

„Rezultatai nebuvo labai įspūdingi, bet iš esmės esame patenkinti. Tokias akcijas esame pasirengę organizuoti ir ateityje", - sakė ji.

Prekybos tinklas žadėjo 100 proc. nuolaidą, jei bent viena Lietuvos plaukikė pagerins pasaulio rekordą 50 m ir 100 m plaukimo krūtine rungtyse arba bent vieną kurios kitos plaukimo rungties rekordą.

Paskambinus į vieną iš prekybos tinklo parduotuvių, konsultantė paaiškino, kad norint susigrąžinti pinigus reikia į parduotuvę atnešti pirkimo čekį, pateikti asmens tapatybės kortelę ir užpildyti prašymą. Pinigus žadama pervesti iki rugpjūčio 26 d.

Prašymą dėl pinigų grąžinimo reikia pateikti toje pačioje parduotuvėje, kur pirkta prekė.

Prašymai priimami iki rugpjūčio 14 d. Jeigu žmogus apsipirko internetu, prašymą iki nurodytos datos reikia siųsti elektroniniu paštu.

Kaip rašoma bendrovės tinklalapyje, akcijoje galėjo dalyvauti visi pirkėjai, įsigiję „Samsung“ buitinę techniką: šaldytuvus, skalbykles, mikrobangų krosneles ir dulkių siurblius.

„Technorama“ nurodo, kad akcija prasideda 2013 m. birželio 18 d. ir baigiasi tą dieną, valandą ir minutę, kurią bet kuri Lietuvos plaukimo rinktinės sportininkė pasiekia naują pasaulio rekordą. R. Meilutytė pirmąjį rekordą pagerino liepos 29 d. 

Tai yra trečia „Technoramos” akcija, susijusi su sporto rezultatais. Praėjusiais metais buvo siūlyta grąžinti pusę „Samsung“ televizoriaus kainos, jei Lietuvos sportininkai iš vasaros Olimpinių žaidynių parveš du aukso medalius. Po vieną aukščiausios prabos medalį Lietuvai pernai parvežė R. Meilutytė ir penkiakovininkė Laura Asadauskaitė.

Tąkart prekybos tinklo apyvarta buvo didesnė, nes pirkėjams grąžinta apie 0,5 mln. Lt.

DELFI primena, kad 2013 m. liepos 19d. – rugpjūčio 4 d. Barselonoje vykusiame pasaulio plaukimo čempionate 16-metė R. Meilutytė iškovojo du medalius – aukso ir sidabro – bei pagerino du pasaulio rekordus.

Auksą kaunietė iškovojo 100 metrų plaukimo krūtine distancijoje, o sidabru pasipuošė 50 m plaukimo krūtine rungtyje.

R. Meilutytė pagerino 50 m ir 100 m plaukimo krūtine pasaulio rekordus. Jaunoji Lietuvos plaukikė 50 metrų plaukimo krūtine pusfinalyje nuotolį įveikė per 29,48 sek. Tai – šalies, pasaulio, Europos bei pasaulio čempionatų rekordas.

Lietuvos plaukikė šiame čempionate pagerino pasaulio rekordą ir 100 m plaukimo krūtine varžybose. Auksą Barselonoje iškovojusi Lietuvos plaukikė šios rungties pusfinalyje distanciją įveikė per 1:04,35 min. Auksiniame finale mūsiškė pasiekė kiek kuklesnį rezultatą (1:04,42)

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (216)