Naujoje valdyboje dirbti neturėtų kitas „Panevėžio kelių“ akcininkas, dabartinis PST valdybos pirmininkas Remigijus Juodviršis, kuris anksčiau su G. Drobužu teisme sprendė ne vieną ginčą.

Dėl siūlymo atšaukti dabartinę valdybą ir paskirti naują PST akcininkai spręs balandžio 9 dienos neeiliniame susirinkime, per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė bendrovė.

Į PST valdyą taip pat siūlomi nepriklausomi nariai – rizikos kapitalo investuotojas Vaidas Grincevičius bei inžinierė-ekonomistė Lina Simaškienė.

Prie valdybos taip pat turėtų prisijungti „Panevėžio kelių“ valdybos narė Kristina Mačiulienė, tęsti darbus valdyboje turėtų PST kontroliuojančių „Panevėžio kelių“ valdybos narys Justas Jasiūnas.

Valdyboje, kurią PST akcininkams siūloma atšaukti, be R. Juodviršio ir J. Jasiūno taip pat dirba Vilius Gražys, Audrius Balčėtis ir Audrius Butkūnas. Šios sudėties valdyba dirba nuo 2018-ųjų liepos pradžios.

Vasario pradžioje paskelbta apie naują „Panevėžio kelių“ valdybą. Jos pirmininkė teisininkė Jurgita Jurkšaitytė BNS tuomet teigė, kad didžiausių bendrovės akcininkų G. Drobužo ir R. Juodviršio konfliktas baigėsi, abu verslininkai lieka akcininkais ir dalyvaus „naujame įmonės veiklos etape“.

PST akcijos kotiruojamos biržos Oficialiajame prekybos sąraše.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)