„Mes nuo gegužės 28 dienos atidarėme gyvas eiles, santykiu, kad 30 proc. gyventojų gali registruotis išankstine registracija, 70 proc. aptarnaujamos gyvos eilės.

Anksčiau faktiškai viskas buvo tik su išankstine registracija, bet kadangi išankstinės registracijos sąlygų klientai nesilaiko, jie rezervuoja reikia jiems ar nereikia, rezervuoja daugiau vietų, mes supratome, kad tokiu būdu situacijos nesuvaldysime ir teikiamų paslaugų skaičiaus nepadidinsime. O matome, kad skaičių didinti reikia ženkliai. Todėl ir atidarėme gyvas eiles“, – sakė jis.

Pasak S. Šumino, tikimasi, kad tokiu būdu bus padidintas aptarnaujamų klientų skaičius ir situaciją suvaldyti bus paprasčiau.

„Manome, kad tokiu būdu dabar geriau tvarkysimės“, – teigė jis.

„Regitra“ rinkodaros projektų vadovė Ingrida Čiapė sakė, kad eilės šiuo metu didžiausios sostinėje. Jos teigimu, čia gyvoje eilėje laukia apie 25 žmones.

„Taip pat dar yra kažkiek laukiančių automobilių. Kitose miestuose gyvose eilėse laukia po 10-15 žmonių, popiet eilės mažėja.

Reikėtų pastebėti, kad vis dar galioja karantino reikalavimai ir mes negalime visų suleisti į vidų, todėl leidžiame tik tiek žmonių, kiek yra aptarnaujančio personalo, todėl galbūt vizualiai eilės ir gali pasirodyti didelės.

Taip pat ji teigė, kad iki dienos galo visus laukiančius aptarnauti turėtų pavykti.

„Tik nežinau kaip dėl transporto priemonių, kurios laukia tapatumo sutikrinimo. Bet tie, kurie stovi ir laukia gyvoje eilėje, turėtume spėti, nebent kažkas įvyks“, – sakė I. Čiapė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (73)