„LPP Lithuania“ – tarptautinė lenkų kapitalo įmonė, LPP S.A. grupės dalis, Lietuvoje veikianti nuo 2003 metų. Įmonė atstovauja prekinius ženklus: „Reserved“, „Cropp“, „House“, „Mohito“ ir „Sinsay“.

„Džiaugiamės, kad naujus metus pradedame su dar viena stipria įmone LPĮA gretose. Asociacija aktyviai pasisako ir rodo lyderystę mažmeninės prekybos sektoriui aktualiais klausimais. Tad kiekvienas narys sustiprina Asociaciją, didesnio įmonių skaičiaus atstovavimas įpareigoja išgirsti ir aprėpti įvairias nuomones, o valstybės institucijoms ir visuomenei teikti platesniame rate išgrynintą poziciją“,– sako LPĮA direktorė Rūta Vainienė.

Anot jos priklausymas prekybos sektoriaus bendruomenei, kur gali gauti naujausią informaciją, kelti aktualias problemas ar esamoje situacijoje, kad kaip pandemijos laikotarpiu, kartu ieškoti sprendimų būdų – labai svarbus.

„Labai džiaugiamės prisijungę prie Lietuvos prekybos įmonių asociacijos ir tikime, kad ši sąjunga bus naudinga abiem pusėm. 2022 metais laukia daug iššūkių, nes išsikelti tikslai ambicingi. Dėl šios priežasties stiprus užnugaris mums yra ne tik naudingas, bet ir labai reikalingas. Prisijungimas prie asociacijos – tai visiškai nauja patirtis. Esame stipriai motyvuoti ir įžvelgiame tik pliusus. Tikiu, kad turėsime daug įdomių diskusijų ir pokalbių, o įsitraukimas į asociacijos veiklą sustiprins pozicijas mažmeninės prekybos rinkoje“, – „LPP Lithuania“generalinė direktorė Irina Gromova.

LPĮA vienija dvidešimt šalyje registruotų lietuviško ir užsienio kapitalo mažmeninės prekybos įmonių. Asociacija teikia pasiūlymus teisės aktų projektams, dalyvauja įvairiose darbo grupėse, nariams teikia informaciją apie priimamus sprendimus, teikia pasiūlymus šalinti kliūtis verslo plėtrai, mažinti biurokratinę naštą. Lietuvos prekybos įmonių asociacija yra tarptautinės prekybos asociacijos „EuroCommerce“ narė. Narystė šioje organizacijoje leidžia sekti Europos teisėkūrą, kitų šalių patirtis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją