„Esu tikras, kad valdyba turi ir gali nešti didesnę pridėtinę vertę įmonei. Keičiantis rinkos sąlygoms norime užtikrinti, kad „Čili“ restoranų tinklas stiprins savo pozicijas ir išliks neabejotinu lyderiu. Tam turime pritaikyti valdybos veiklą taip, kad jos narių žinios ir patirtis būtų maksimaliai išnaudojamos, o sprendimai priimami dar greičiau ir efektyviau“, – bendrovės pranešime cituojamas T. Karosas.

D. Kalina lieka valdyboje – konsultuos naujai suformuotą vadovų komandą maisto gamybos organizavimo ir rinkodaros klausimais. Valdybos narys Saulius Svitojus bus atsakingas už bendrovės finansų srities kuravimą, o valdybos narė Jurgita Bajoriūnienė - už personalo valdymą.

„Čili Holdings“ restoranų tinklą sudaro 83 Lietuvoje ir Latvijoje veikiančios maitinimo įstaigos: Lietuvoje veikia 45 nuosavo kapitalo ir 14 franšiziniai restoranai, o Latvijoje su „Čili“ ženklu dirba 15 nuosavo kapitalo ir 9 franšiziniai restoranai.

Konsoliduota UAB „Čili Holdings“ restoranų grupės apyvarta 2011 metais siekė 114,57 mln. Lt, neįskaitant franšizinių restoranų. 2011 metų pabaigoje restoranų grupėje dirbo 1727 darbuotojai. Šiuo metu „Čili“ restoranų ir kavinių tinklą sudaro „Čili pica“, „Čili Kaimas“, „Čili Kinija“, „Tokyo“, „Tokyo China“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)