Plastikinių „Ačiū“ kortelių šalyje iš viso išduota jau apie 1,9 mln. Tai reiškia, kad naujosiomis nuolaidomis naudotis galės maždaug du trečdaliai Lietuvos gyventojų.

Savo „Ačiū“ kortelę užregistravus Circle K, pirkėjai nuo sausio 2-osios jau gali naudotis įvairiomis „Circle K“ naudomis: 3,5 ct nuolaida kiekvienam degalų litrui, 4,3 ct nuolaida kiekvienam litrui dujų, 15 proc. nuolaida visoms automobilio plovimo programoms bei kas aštuntu puodeliu kavos galės mėgautis nemokamai.

Be nuolatinių nuolaidų degalinių tinklas reguliariai skelbia ir riboto laiko pasiūlymus, kurie taip pat galios ir su užregistruota „Ačiū“ kortele.

„Būdami vieni mažmeninės degalų prekybos, šviežio greito maisto ir apsipirkimo lyderių Lietuvoje, bendradarbiavimą su „Maxima“ tinklu ir jo lojalumo programa vertiname kaip galimybę pritraukti daugiau pirkėjų ir užtikrinti jiems geriausią apsipirkimo patirtį ir papildomas naudas. Tai ypač aktualu šiuo metu, kai yra aukšta infliacija, o poreikis efektyviai valdyti asmeninius finansus yra dar didesnis“, – sako 95 degalines Lietuvoje valdančio „Circle K Lietuva“ tinklo vadovas Skirmantas Mačiukas.

Circle C

Naujos partnerystės proga pirkėjai gaus ir papildomų nuolaidų degalams. Sausio 2-22 dienomis „Maxima“ parduotuvių klientai, apsiperkantys su „Ačiū“ kortele, kartu su kvitu gaus 3 Eur nuolaidos kuponą degalams. Kuponą panaudoti bus galima iki vasario 5 d., pilantis bent 30 litrų degalų „Circle K“ degalinėse.

Nuo rudens senosios „Ačiū“ kortelės yra nemokamai keičiamos naujomis bekontaktėmis. Atsiskaitant už pirkinius žmonėms dabar pakanka naująja kortele tik priliesti kortelių skaitytuvą, tad apsipirkimas parduotuvėse tapo greitesnis.

„Circle K“ – penktasis „Ačiū“ lojalumo programos partneris, dar labiau išplečiantis ir už parduotuvių ribų suteikiamų nuolaidų pasiūlą. Kiti partneriai – „Gjensidige“, „Apollo“ kino teatras, „Gera dovana“, „West Express“.

Pirkdami parduotuvėse „Maxima“ ir pateikę „Ačiū“ kortelę arba programėlę, pirkėjai naudojasi papildomomis nuolaidomis bei kaupia „Maximos“ pinigus. Jais vėliau galima padengti iki 99 proc. pirkinio sumos prekybos tinkle. Vieno „Maximos“ pinigo vertė lygi 1 eurui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją