„Sveikiname „Avia Solutions Group“ ir „Barclays“ technologijų centras Lietuvoje, kurios buvo išrinktos atstovauti savo šaliai kaip nacionalinės čempionės. Visos jos svariai prisideda kuriant stiprią ir nuolat augančią verslo bendruomenę Europoje,“ – pranešime cituojamas Adrianas Trippas, „European Business Awards“ generalinis direktorius.

Konkursas vyksta trimis etapais – pirmajame etape, vertinant įmonių paraiškas, ekspertų komisija išrenka didžiausią progresą verslo procesuose kiekvienoje šalyje padariusias bendroves ir geriausius įmonių vadovus.

Antruoju etapu įmonės vertinimui pateikia vaizdo klipus, kuriuose pristato savo projektus ir modernias veiklas, lemiančias verslo sėkmę tarptautiniu mastu. Galiausiai įmonių vadovai komisijai gyvai pristato bendroves, jų veiklas ir procesus.

Kasmetiniai „European Business Awards“ apdovanoja Europos bendroves, demonstruojančias didžiausią pažangą verslo procesų tobulinime bei inovacijų diegime.

Bendra konkurse dalyvaujančių įmonių apyvarta viršija 1,5 trilijonus eurų, o jose dirba per 2,5 milijono žmonių Europoje ir pasaulyje.

Bendroves vertinanti apdovanojimų komisija sudaroma iš didžiausią įtaką verslumui Europoje darančių specialistų, tarp kurių galima rasti ir buvusį Europos komisarą prekybai Karelą De Guchtą, didžiausio gėrimų koncerno Europoje „Diageo“ generalinį direktorių Gilbertą Ghostiną.

Taip pat komisijoje šiais metais įmones vertina ir buvęs didžiausios Baltijos šalyse mobiliojo ryšio bendrovės „Omnitel“ vadovas ir dabartinis Lietuvos respublikos premjero neatlyginamas patarėjas ekonomikos klausimais Antanas Zabulis, buvęs Bulgarijos prezidentas Petaras Stefanovas Stoyanovas ir kiti.

Apdovanojimų ceremonija vyks birželio 17-ąją Milane. Jos metu bus apdovanotos pažangiausios žemyno bendrovės kiekvienoje iš 10-ies skirtingų kategorijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)