„Šį sprendimą priimti nebuvo itin lengva, tačiau suprantu, kad po 17 metų darbo toje pačioje organizacijoje šiandien pokyčiai yra būtini. Didžiuojuosi ir labai vertinu turėtą galimybę prisidėti prie stiprios „Maximos“ lyderystės kūrimo dinamiškoje mažmeninės prekybos rinkoje. Iššūkiai, ambicingi siekiai ir visą Lietuvą suvienijančios iniciatyvos ženklino šį mano karjeros etapą. Dėkoju komandai ir verslo partneriams už palaikymą ir drauge pasiektus reikšmingus rezultatus“, – pažymi V. Drulienė.

V. Drulienė „Maximos grupės“ įmonėse dirbo nuo 2003 m. ir ėjo įvairias vadovaujamas pareigas komercijos ir pirkimų srityje. 2017 m., prieš prisijungdama prie prekybos tinklo „Maxima LT“ komandos, ji ėjo bendrovės „Maxima Latvija“ komercijos vadovės pareigas.

„Didžiulis Vilmos indėlis yra stiprinant „Maximos LT“ bendradarbiavimą su Lietuvos gamintojais bei formuojant plačiausią prekių pasirinkimą mūsų pirkėjams. Linkime jai sėkmingos tolimesnės karjeros“, – pažymi „Maximos LT“ generalinė direktorė Jolanta Bivainytė.

Bendrovės valdyboje V. Drulienę pakeis naujai paskirtas Turto valdymo departamento direktorius Vilius Rimkus, pastaruosius 5 metus dirbęs „Maximos grupės“ turto valdymo vadovu.

Pirkimų departamentui vadovaus Marius Tilmantas, iki šiol ėjęs prekių grupės vadovo pareigas. Mažmeninės prekybos sektoriuje M. Tilmantas dirba jau beveik 13 metų.

„Tiek Vilius, tiek Marius yra savo srities profesionalai, todėl jų žinios ir patirtis yra vertingos stiprinant atsinaujinančią „Maximos“ vadovų komandą. Sveikinu priėmus naujus iššūkius ir linkiu kuo didžiausios sėkmės užėmus naujas pozicijas“, – pabrėžė J. Bivainytė, „Maximos LT“ generalinė direktorė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (222)