Verslo bendruomenę sveikino ir Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų apdovanojimus įteikė Lietuvos Respublikos Ūkio ministras Evaldas Gustas, Vilniaus PPAR prezidentas dr. Sigitas Leonavičius, Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacijos prezidentas Šarūnas Kliokys, Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius dr. Almantas Danilevičius.

Metinio renginio metu, kaip ir kiekvienais metais, apdovanoti geriausių rezultatų pasiekę Rūmų nariai – įmonės ir mokymo įstaigos bei jų vadovai:

Už išskirtinius pasiekimus 2016 m. konkurso ,,Geriausia įmonės vadovė“ nugalėtoja tapo UAB ,,COMFORT HEAT“ gen. direktorė Vyda Mozūriūnienė.

Labai mažų ir mažų įmonių, orientuotų į eksportą grupėje konkurse ,,Geriausia įmonė“ nugalėtoja tapo įmonė UAB ,,ODA LT“.

Konkurso ,,Geriausia įmonė“ nugalėtoja vidutinių ir didelių įmonių, orientuotų į eksportą grupėje tapo UAB ,,RETAL LITHUANIA“.

Labai mažų ir mažų įmonių, nevykdančių eksporto, grupėje konkurse ,,Geriausia įmonė“ nugalėtoja tapo įmonė UAB ,,INDEMA“.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų 2016 m. konkurso ,,Geriausia įmonė, nevykdanti eksporto vidutinių ir didelių įmonių grupėje nugalėtoja tapo AB ,,CITADELE“ bankas.

"Už pasiekimus 2016 m." tarp aukštųjų mokyklų nugalėtoja tapo Alytaus kolegija.

"Už pasiekimus 2016 m." tarp profesinio mokymo institucijų nugalėjo Vilniaus technologijų ir verslo profesinio mokymo centras.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)