Vilniaus miesto savivaldybės Saugaus miesto departamento Administracinės veiklos skyriaus Gintaras Leperskas sakė, kad jie pasiūlė A. Savičiaus gatvėje veikiančių viešojo maitinimo įstaigų vadovams svarstyti galimybę vasaros sezono metu apribojus eismą A. Savičiaus gatvėje ir veikiant lauko kavinėms samdyti apsaugos darbuotoją ar saugos tarnybą, kuri padėtų užtikrinti tvarką bei gatvėje veikiančių viešojo maitinimo įstaigų vadovams iki gruodžio 31 d. organizuoti susitikimą su gyventojais ir ieškoti galimybių spręsti susidariusias problemas, o apie rezultatus raštu pranešti Administracinės veiklos skyriui iki kitų metų sausio 10 d.

Kaip rašė DELFI, gyventojai į Vilniaus savivaldybę kreipėsi dėl A. Savičiaus gatvėje per didelio triukšmo ir prašė apriboti prekybos alkoholiu laiką čia esančiuose baruose ir restoranuose iki 22 val, tačiau jų savininkai teigė, kad tai jiems apskritai reikštų užsidarymą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)