„Apibendrindamas pasibaigusių ekonominių metų rezultatus, V. Dražinas pabrėžė, kad šie metai – sėkmingiausi per visus 20 metų nuo diplomatinių santykių tarp Baltarusijos ir Lietuvos užmezgimo. 2012 m. prekyba tarp Baltarusijos ir Lietuvos pirmą kartą viršijo 1,5 mlrd. dolerių (3,9 mlrd. Lt)“, – informavo Baltarusijos URM.

Vilniuje vykusiame susitikime dalyvavo didžiausių Lietuvos įmonių vadovai, „Lietuvos geležinkelių“, Klaipėdos valstybinio jūrų uosto, Lietuvos pramonininkų konfederacijos vadovai, taip pat įvairių asociacijų, transporto ir logistikos bendrovių vadovai.

„Susitikimo dalyviai aptarinėjo Baltarusijos ir Lietuvos bendradarbiavimo dinamiką ir perspektyvas, taip pat tolimesnio dvišalio bendradarbiavimo aktyvinimo žingsnius“, – teigė Baltarusijos URM atstovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)