Šio viešbučio pastato savininkas – turkų bendrovė „Enka“, o viešbučio valdytoja – šveicarų įmonė „Swissotel“.

„Swissotel Hotel & Resorts“ Europos regiono ryšių su visuomene vadovė Eva-Maria Panzer informavo, kad viešbutis, jo restoranai ir barai, o taip pat ir maisto tiekimo tarnyba laikinai nebeteikia pasaugų dėl papildomų turizmo verslo apribojimų Rusijoje, kuriuos taikyti nuspręsta gruodžio 29 d., rašo newsru.com.

Viešbučio darbuotojas savo ruožtu papasakojo, kad iki gruodžio 30 d. kambarius rezervavę svečiai paslaugomis gali drąsiai naudotis, nes viešbutyje teikiamos visos paslaugos. Kalbinti teisininkai mano, kad „Swissotel“ viešbučio veiklos laikiną sustabdymą galima vertinti kaip išmintingą viešbutį valdančios įmonės norą apsidrausti sudėtingoje situacijoje.

34 aukštų „Swissotel Krasnyje Cholmy“ viešbutis duris atvėrė 2005 m. ir tuo metu tapo aukščiausiu viešbučiu Maskvoje. Viešbutį sudaro 233 kambariai, o apsistoti kainuoja nuo 13,5 tūkst. rublių (apie 169 eurų) už parą.

Primename, kad nuo 2016 m. sausio 1 d. turkams priklausančioms organizacijoms ir įmonėms nebeleidžiama Rusijoje plėtoti statybų, architektūrinio ir inžinerinio-techninio projektavimo, turizmo ir viešbučių verslo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)