„Svarstydami plėtros galimybes, vertinome daugybę miestų visoje Europoje. Pasirinkome Vilnių, nes šiame į inovacijas orientuotame mieste atradome brandžių talentų, sukaupusių sėkmingam darbui reikalingos patirties“, – pranešime sakė „Blockchain“ generalinis direktorius ir vienas įkūrėjų Peteris Smithas.

„Tai gali tapti lūžio tašku, ne tik dar labiau atkreipsiančiu tarptautinės bendruomenės dėmesį, bet ir paskatinsiančiu globalius industrijos lyderius kurtis Lietuvoje“, – pranešime sakė ekonomikos ir inovacijų ministras Virginijus Sinkevičius.

Tai – penktasis kompanijos biuras, jame dirbs dizaino, klientų aptarnavimo ir programavimo inžinieriai. „Blockchain“ būstinė įsikūrusi Londone, ji taip pat turi biurus Niujorke ir San Fransiske.

„Blockchain“ skelbia esanti didžiausia pasaulyje skaitmeninėms valiutoms ir paskirstytųjų duomenų technologijoms skirtos programinės įrangos vystytoja. Kompanija teikia kriptovaliutų piniginės paslaugą – 160 šalių vartotojai naudojasi daugiau kaip 33 mln. piniginių.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)