Maxima“ atstovas Jaunius Špakauskas patvirtino, kad apie 21-mą valandą įvyko nemalonus incidentas. Dalis parduotuvės atitverta „Stop“ juosta.

DELFI skaitytojai nufilmavo, kaip po lietaus pro atsivėrusią skylę lubose į patalpas plūsta vanduo. Į šią parduotuvę užsukusiems pirkėjams teko keisti savo planus.

„Vietoje dirba specialistai, aiškinamės kilusio techninio gedimo priežastis. Parduotuvės darbas šiuo metu yra laikinai sustabdytas. Svarbiausia, kad incidento metu nei pirkėjai, nei darbuotojai nenukentėjo“, – DELFI informavo J. Špakauskas.

Tai vienintelė visą parą dirbusi parduotuvė Vilniuje.

Kodėl lubose atsivėrė skylė, J. Špakauskas DELFI sakė praneš, kai ekspertai išsiaiškins tikslią priežastį.

Papildyta 21.48 val.: J. Špakauskas informavo, kad vandens tekėjimas į patalpą sustabdytas, darbuotojai valo parduotuvę, o ekspertai toliau ieško priežasties.

Papildyta 22.05 val.: Ekspertai netrukus pranešė radę priežastį. Kaip DELFI pranešė prekybos tinklo atstovas, incidentas įvyko dėl geriamo vandens sklendės gedimo. Ji atitrūko, todėl vanduo ėmė veržtis į patalpas. J. Špakauskas patikino, kad su oro sąlygomis incidentas nėra susijęs.

„Virš vietos, kurioje ir pradėjo tekėti vanduo, eina šalto vandens vamzdis. Nušokus šio vamzdžio sklendei ant pakabinamų lengvos konstrukcijos lubų ir pasipylė vanduo. Vandenį užsukus, tekėjimas liovėsi, – informavo J. Špakauskas. – Šiuo metu parduotuvėje dirba technine eksploatacija besirūpinančios bendrovės ir „Maxima LT“ specialistai. Parduotuvė yra valoma. Pastatas yra saugus eksploatuoti, tačiau prekybą atnaujinsime tik po papildomų patikrinimų“.

Papildyta 06.41 val.: Socialiniame tinkle „Maximos grupės“ korporacinių reikalų vadovas Jaunius Špakauskas šiek tiek po vidurnakčio pranešė, kad gedimai pašalinti ir parduotuvė tęsia darbą.

DELFI dėkoja skaitytojams už filmuotą medžiagą ir informaciją

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (228)