Prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė sako, kad pirmąją snygio dieną kai kurių žiemos prekių pardavimai išaugo net 7 kartus.

„Žiema į Lietuvą atkeliavo anksčiau nei įprastai. Nors sniegas šįkart šalį užplūdo jau lapkričio mėnesį, numatydami besikeičiančias oro sąlygas iš anksto buvome paruošę pačių įvairiausių sniego ir ledo valymui reikalingų prekių asortimentą. Jis šiomis dienomis sulaukė itin didelio pirkėjų susidomėjimo: jau per pirmą sniegingą dieną smarkiai išaugo ledo tirpiklių ir gramdiklių paklausa“, – sako V. Budrienė.

Pasak komunikacijos vadovės, visiška šių dienų prekė-hitas – ledo gramdikliai. Jų augimas žiemos prekių krepšelyje yra pats įspūdingiausias – lapkričio 23 d., palyginti su lapkričio 2-ąja, jų parduota net 7 kartus daugiau.

Dar viena sparčiai žiemos pirkinių krepšelyje išpopuliarėjusi prekė yra ledo tirpiklis. Šios prekės pardavimai lapkričio 23-ąją, palyginti su lapkričio 2-ąja, išaugo 6 kartus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)