Kaip rašoma pranešime, Goda Šniokaitė, buvusi „Macaw“ atstovybės Lietuvoje vadovė, paskirta Europos regiono vadove. G. Šniokaitė naujajame bendrovės biure Vilniuje didžiausią dėmesį skirs įmonės kultūros stiprinimui bei komandos plėtrai regione.

„Mes džiaugiamės galėdami atidaryti savo naują biurą būtent Vilniuje. Tai tikrai įdomus laikas, kupinas galimybių ir naujovių, prisitaikant prie naujų aplinkybių“, – teigia „Delete/Kagool“ generalinis direktorius Danas Berry‘is.

„Džiugu matyti, kad tokios sparčiai augančios ir ambicingos įmonės kaip „Delete/Kagool“ ir toliau renkasi Lietuvą dėl talentų pasiūlos bei savo puikiai išvystytos technologijų sektoriaus infrastruktūros.

Neabejoju, kad ši įmonė greitai įsilies į vis didėjančią technologinių įmonių bendruomenę šalyje ir Lietuva taps strateginiu bendrovės padaliniu Europoje“, – teigia „Investuok Lietuvoje“ lep. generalinis direktorius Gediminas Koryzna.

„Delete / Kagool“ yra daugybę apdovanojimų pelniusi, nepriklausoma skaitmeninė agentūra, kurioje dirba daugiau nei 160 specialistų. Agentūra siūlo vientisą produktų, technologijų ir efektyvumo paslaugų derinį. Tarp įmonės klientų, tokie sparčia augantys prekių ženklai, kaip „The Open“, „Biffa“, „Barratt Homes“, „Welsh Water“ ir „Southampton FC“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją