Į DELFI kreipėsi skaitytojas Tadas (vardas ir pavardė redakcijai žinomi), kuris nurodė, kad „Rimi“ norėjo įsigyti puodą už 6,99 euro.

Jis apstulbo pamatęs, kad prie kasos puodą pasvėrė, o jo kainą paskaičiavo pagal svorį: 6,99 euro už kilogramą. Tiesą, apgavystės nėra – etiketėje nurodyta, kad kaina skaičiuojama už kilogramą.

„Pasijutau apgautas“, - neslėpė nusivylimo vyras.

„Rimi Lietuva“ jau pastebėjo, kad pirkėjams tokia kainodara nepatiko.

„Iš tikrųjų, turime sveriamų puodų, kurių kaina yra nurodyta už kilogramą, tad kasoje jį pasveria ir nurodo galutinę kainą. Tačiau pastebime, kad ši sistema, kuri labai patiko Latvijos pirkėjams, mūsų pirkėjams atrodo klaidinanti, tad jau trečiadienį visi puodai bus sužymėti taip, kad pirkėjams nekiltų klausimų ir būtų visiškai aišku, kokia yra jų galutinė kaina“, - komentavo „Rimi Lietuva“ viešųjų ryšių vadovė Giedre Bielskytė.

Ji sako, kad prekybos centras atsiprašo pirkėjų, kurie pasijuto suklaidintais ir kviečia juos puodus su pirkimo čekiais grąžinti.

Puodai – ne vienintelė šio tinklo sveriama ne maisto prekė.

G. Bielskytė nurodė, kad „Rimi“ prekybos tinkle galima rasti sveriamų žaislinių kaladėlių.

„Pirkėjai jas mielai perka, nes nereikia pirkti viso rinkinio detalių, galima iš pradžių pabandyti ir pažiūrėti, ar vaikui patinka, vėliau nupirkti daugiau. Taip pat papildyti rinkinį, jeigu detalės buvo pamestos“, - kalbėjo ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (242)