„(...) Tai turėtų būti kelios dešimtys procentų. 20–40 proc. turėtų padidinti apyvartą“, – „Žinių radijui“ pirmadienį sakė D. Liulys.

„Iš vienos pusės, galima sakyti, kad tai yra internetinei prekybai naudinga, iš kitos pusės, – taip smarkiai padidėjus klientų srautams, mes susiduriame su iššūkiu tuos srautus aptarnauti ir aptarnauti kokybiškai“, – pridūrė D. Liulys.

Pasak jo, bendrovė didesniems srautams ruošėsi atidarydama naujus prekių atsiėmimo punktus.

„Šioje vietoje tai mums padės, nes per pirmą bangą su kurjerinėmis tarnybomis mes turėjome rūpesčių ir pristatymo terminai buvo pailgėję. Dabar turime Kalėdas, kur būna iššūkių metas kurjerinėms tarnyboms, tai šioje vietoje mes stengsimės užtikrinti paslaugų kokybę ir kad prekių pristatymas būtų per vieną dvi dienas nuo užsakymo į prekių atsiėmimo punktus“, – nurodė D. Liulys.

„Su kurjerinėmis tarnybomis pristatymo terminai pailgės, tai siūlysime atsiimti prekes iš prekių atsiėmimo punktų“, – pridūrė „Pigu.lt“ vadovas.

Naujoji Vyriausybė sekmadienį pratęsė karantiną iki sausio 31 dienos, taip pat sugriežtino karantino priemones: apribojo judėjimą iš vienos savivaldybės į kitą, uždraudė veikti nebūtinųjų prekių parduotuvėms.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)