„Pradėję darbą po „PHH Group“ vėliava, tęsiame suplanuotą grupių susijungimo procesą. Grupės valdomų vietinių e. platformų ir e. parduotuvių pavadinimų pakeitimai kol kas nėra numatyti“, – teigia „PHH Group“ vadovas Dainius Liulys.

Šių metų birželio mėnesį privataus kapitalo investuotojai „Mid Europa Partners“ baigus kompanijų „Pigu“ ir „Hobby Hall Group OÜ“ (HHG) akcijų įsigijimo procesą, buvo sujungtos populiariausios e. prekybos bendrovės keturiose šalyse: „Pigu.lt“ Lietuvoje, „Kaup24.ee“ ir „Hansapost.ee“ Estijoje, „220.lv“ ir „Xnet.lv“ Latvijoje bei „Hobbyhall.fi“ Suomijoje.

Tarp artimiausių klientams pastebimų pokyčių – prekių migracija grupės e. platformose. „Planuojame, kad visas Latvijos e. parduotuvės „Xnet.lv“ asortimentas, apie 220 tūkstančių prekių, jau artimiausiu metu bus prieinamas e. prekybos centro „220.lv lankytojams“, – sako D. Liulys.

Estijos prekybos centras internete „Kaup24.ee“ šiuo metu yra pildomas e. parduotuvės „Hansapost.ee“ prekėmis. Netrukus visas “Hobby Hall” prekių asortimentas bus prieinamas ir pirkėjams Lietuvoje.

„E. platformos ir e. parduotuvės dalinasi ne tik prekėmis, bet ir patirtimi – geriausiomis praktikomis ir procesais, kuriuos pritaikome savo kasdienėje veikloje“, – teigia D. Liulys.

Šiuo metu „PHH Group“ ruošiasi Lietuvos, Latvijos ir Estijos prekybininkams atverti Suomijos e. prekybos rinką. „Grupės prekybos centrai internete jau antrus metus tarnauja kaip vartai į e. prekybą smulkiems ir vidutiniams verslams. Triskart už Baltijos šalių rinką didesnės Suomijos atvėrimas gali tapti esminiu postūmiu pardavėjams, planuojantiems savo e. verslo plėtrą“, – sako D. Liulys.

Jo teigimu, pagrindinis „PHH Group“ tikslas išlieka stiprinti tris dedamąsias klientams: siūlyti plačiausią asortimentą, greičiausią pristatymą ir geriausias kainas.

Šiuo metu „PHH Group“ valdomuose e. prekybos centruose ir e. parduotuvėse iš viso prekiauja daugiau kaip 3500 pardavėjų su daugiau nei 2 milijonais prekių, o pirkėjai apsilanko daugiau nei 145 milijonų kartų per metus. Planuojama, kad „PHH Group“ valdomuose e. prekybos centruose prekiaujančių pardavėjų skaičius pasieks apie 10 000.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)