Savaitgalį „Mamų mugė“ veiks iki 16 val. Taip pat šeštadienį ir sekmadienį pažymėtoms prekėms taikoma 50 proc. nuolaida.

Šiemet „Mamų mugėje“ ypatingas dėmesys skiriamas dvynukų ir trynukų daiktams, itin geros kokybės daiktai pirmą kartą parduodami atskirai saugomoje erdvėje, pavadintoje „Dangus“.

Į „Mamų mugę“ mamos išaugtus daiktus veža dideliais kiekiais, tad ieškantys savo vaikams šiltų rūbų ar batų, taip pat kitų rudens-žiemos sezono daiktų, nėščiųjų rūbų, lovų, lopšių, tikrai turės iš ko pasirinkti.

DELFI skelbė, kad mugėje apsipirkusios mamos džiaugiasi, kad daiktus, reikalingus vaikams ir mamoms, mugėje galima įsigyti kur kas pigiau nei parduotuvėje.

„Man labai patinka čia lankytis, nes galima rasti tikrų perliukų. Pavyzdžiui, lietuvių kūrėjų drabužių, man jie labai gražūs, kurių kainos tikrai nesikandžioja. Džiaugiuosi, kad ir šiltam sezonui reikalingi drabužiai čia kur kas pigesni, daug pigiau kainuoja ir batai. Galima rasti tikrai geros būklės minimaliai nešiotos avalynės už kelis eurus. Pavyzdžiui, ir geri žieminiai kombinezonai parduotuvėse akcijų metu kainuoja 50-70 eurų, o čia tokių pat firmų gaminių galima rasti ir už 15, ir už 20 eurų. Visų geidžiamų drabužių kainos čia – perpus mažesnės, o kiti gaminiai kainuoja dar pigiau“, – pasakojo mugėje apsilankiusi dviejų vaikų mama.

Vilniuje Gariūnų verslo parke septintoji sezono „Mamų mugė“ vyksta iki rugsėjo 13 d.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)