Klientai, norėdami atlikti bekontaktį mokėjimą, priglaudžia savo „iPhone“ ar „Apple Watch“ prie mokėjimo terminalo. Tikinama, kad atsiskaitymas „Apple Pay“ yra saugus, nes patvirtinamas naudojant „Face ID“, „Touch ID“ ar įrenginio atpažinimo kodu, o taip pat konkrečios operacijos dinaminiu saugos kodu.

Su „Apple Pay“ galima atsiskaityti maisto prekių parduotuvėse, vaistinėse, taksi, restoranuose, kavinėse, prekybos vietose ir kitur.

Klientai, naudodamiesi „Apple Pay“ „iPhone“, „iPad“ ar „Mac“, gali greičiau ir patogiau atsiskaityti už pirkinius programėlėse ir „Safari“ naršyklėje, nes nereikia iš naujo susikurti paskyros ar kiekvieną kartą įvesti siuntimo ir sąskaitos išrašymo duomenų.

Kaip teigiama, susiejus savo kredito ar debeto kortelę su „Apple Pay“, kortelės numeris nėra saugomas įrenginyje ar „Apple“ serveriuose. Vietoj to, priskiriamas konkretaus įrenginio sąskaitos numeris, kuris yra užšifruotas ir saugomas jūsų įrenginio „Secure Element“, t. y. pramonės standartus atitinkančiame sertifikuotame luste, kuriame jūsų mokėjimų informacija patikimai saugoma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)