Prieš savaitę tokio pobūdžio pažeidimų būta daug daugiau - įspėti 257 prekiautojai ir 180 pirkėjų.

Pareigūnai patikrino 187 vairuotojus. Vienam buvo nustatytas 0.44 prom. neblaivumas, jis neturėjo teisės vairuoti, automobilis buvo neapdraustas privalomuoju draudimu, jam nebuvo atlikta privaloma techninė apžiūra.

Teisės vairuoti neturėjo dar 4 vairuotojai, vienas automobilį buvo patikėjęs asmeniui, kuris neturėjo teisės sėsti prie vairo. Techninė apžiūra neatlikta 6, privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu neapdrausti 5 automobiliai. Trys vairuotojai nesegėjo saugos diržų, 26 automobilius buvo palikę ten, kur jų stovėjimą draudžia kelio ženklai.

Į pareigūnų pastabas gana operatyviai sureagavo ir Rietavo turgaus administracija – praplėtė takus tarp prekybininkų eilių, į erdvesnę, vietą perkėlė prekiaujančiuosius gėlėmis ir augalais – dėl to mažėja grūsčių, žmonėms lengviau laikytis saugaus atstumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)