Po komiteto posėdžio, kuriame dalyvavo ir Lietuvos banko valdybos pirmininkas Vitas Vasiliauskas, A. Paulauskas žurnalistams užsiminė kiek dviprasmiškai vertinantis teisėsaugos bandymus išsiaiškinti, kas nutekino informaciją apie „Snorą“. Anot politiko, paaiškėjo, kad ši informacija net nebuvo slapta.

„Mes kalbėjome, kodėl nebuvo įslaptinta ta informacija, kurią jis (V. Vasiliauskas – DELFI) pateikė prokuratūrai. Visi kalba, kad nutekino. Iš tiesų ta informacija nebuvo pažymėta jokiu grifu“, - kalbėjo A. Paulauskas.

Pasak jo, slaptumo žymos išvengta prokurorų iniciatyva.

„Jis sako, kad tai buvo prokurorų prašymu padaryta. Kad nebūtų uždėtas koks tai grifas, nes jiems taip neva būtų paprasčiau dirbti“, - sakė A. Paulauskas.

DELFI primena, jog antradienį Jungtinės Karalystės teismas nutarė, kad buvę „Snoro“ akcininkai Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas turi būti išduoti Lietuvai. Tiesa, tai tėra pirmos instancijos teismo sprendimas, kuris gali būti skundžiamas. Beveik neabejojama, kad bankininkai pasinaudos šia galimybe ir tęs bylinėjimąsi Londone.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)