Bendra 15 turtingiausių Rytų Europos žmonių aktyvų vertė yra 51,5 mlrd. dolerių (103 mlrd. litų). 7 iš 15 milijardierių yra ukrainiečiai, dar 5 - lenkai. Tačiau už visus turtingesnis regione - Petras Kellneris iš Čekijos. Jo turtas, kurį jis susikrovė per valstybinių įmonių privatizavimą 1992 metais, dabar yra 9,3 mlrd. dolerių. Pernai leidinys įvertino jo kapitalą 6 mlrd. dolerių.

Antroje vietoje - Rinatas Ahmetovas, kompanijų grupės "System Capital Management" savininkas. Jo turtas - 7,3 mlrd. dolerių. Turtingiausio ukrainiečio turtas per metus bemaž padvigubėjo. Pernai žurnalas įvertino R.Ahmetovo turtą tik 4 mlrd. dolerių.

Turtingiausių rytų europiečių trejetą užbaigia ukrainietis Viktoras Pinčiukas, grupės "Interpipe" savininkas ir mecenatas, su 5 mlrd. dolerių. Pernai jo kapitalas buvo kuklesnis - 2,8 mlrd. dolerių.

Žemiau įrašytas Igoris Kolomoiskis, taip pat Ukrainos pilietis. Jis yra grupės "Privat" steigėjas, o jo turtas vertinamas 4,2 mlrd. dolerių. Po I.Kolomoiskio eina jo verslo partneris Genadijus Bogoliubovas (4 mlrd. dolerių).

5 iš 6 Lenkijos milijardierių veikla susijusi su Varšuvos vertybinių popierių birža. Turtingiausias jų - Leszekas Czarneckis, įsteigęs bankininkystės, draudimo ir nekilnojamojo turto konglomeratą, jo turtas - 2,6 mlrd. dolerių. Michalas Solowowas susikrovė 1,9 mlrd. dolerių turtą iš įvairios verslo veiklos.

Sąraše yra ir rumunų: Dinu Patriciu turtas vertinamas 2,5 mlrd. dolerių ir jis aplenkė vienintelį kitą šios šalies milijardierių, buvusį teniso trenerį Ioną Tiriacą. D.Patricu turi savo dalį naftos kompanijoje "Rompetrol".