„Jaunojo metų verslininko“ prizas, kurį įsteigė advokatų kontora „Ellex Valiunas“, atiteks puikios reputacijos, novatoriškam verslininkui už įkvepiantį verslo vystymo pavyzdį.

„Tvarios plėtros“ apdovanojimas, įsteigtas UAB „AJ produktai“, atiteks darniai besivystančiai bendrovei už 2012–2017 m. pasiektus teigiamus veiklos rezultatus, apyvartos augimą, indėlį į aplinkos ir socialinį tvarumą bei vadovavimąsi skaidraus verslo, pagarbos žmogui, visuomenei ir gamtai principais.

„Metų technologinės inovacijos“ prizu, įsteigtu Švedijos ambasados Lietuvoje, bus apdovanota įmonė ar organizacija už išskirtinę technologinę inovaciją, susijusią su šios įmonės ar organizacijos veikla.

Nominacijų anketas tinklalapyje www.swedishbusinessawards.com kandidatai kviečiami užpildyti iki šių metų rugsėjo 24 d. Į apdovanojimus gali kandidatuoti visos Lietuvoje veiklą vykdančios įmonės, organizacijos ir asmenys.

Apdovanojimų finalistai paaiškės spalio pradžioje, o nugalėtojai bus paskelbti iškilmingos ceremonijos metu Vaidilos teatre lapkričio 8 d.

Kviestinis svečias - Christina Bengtsson

Pagrindinė šių metų renginio tema – dėmesio koncentracija, – pranešime spaudai cituojamas „Švedijos verslo apdovanojimų 2017“ projekto vadovas, Rokas Simutis. – Džiaugiamės, kad šiemet apdovanojimuose dalyvaus pagrindinė renginio pranešėja Christina Bengtsson.

Ji yra karininkė, taikliojo šaudymo pasaulio čempionė, autorė ir lektorė. Christina atskleis renginio svečiams, kaip tapti sėkminga asmenybe pritaikant susikaupimo galią.

Tęsiama tvaraus renginio tradicija

„Jau trečius metus „Švedijos verslo apdovanojimai“ bus organizuojami pagal tvaraus renginio, atitinkančio tarptautinio ISO 20121:2012 standarto, reikalavimus, - teigia R. Simutis. - Atsisakome popierinės programos ir kvietimų, skintų gėlių bei perkamų dekoracijų, sieksime, kad didžioji dalis užkandžių, kuriais bus vaišinami renginio svečiai, būtų vegetariški ir vietinės kilmės, o visas vanduo būtų ne buteliukuose.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją