Su šiais čekiais pirkėjams suteikiama galimybė pigiau įsigyti kostiumą tik vienoje "Baltman" parduotuvėje, įsikūrusioje Gedimino prospekte.

Įtarimai apie 100 litų vertės "Baltman" dovanų čekių klastotes kilo tuomet, kai į parduotuvę atėjęs pirkėjas pateikė čekį be identifikacijos ženklų, žinomų tik parduotuvėms konsultantams.

"Paklausus, iš kur gautas šis čekis, pirkėjas sakė įsigijęs jį pagal skelbimą internete. Beje, tai buvo ne vienintelis, sunerimti privertęs atvejis. Norime oficialiai pranešti, jog bendrovė nuolaidų čekių nepardavinėja. Bet kokie bandymai parduoti kuponus yra neteisėti, o tokių čekių pardavėjai, greičiausia, siūlo falsifikatus", - sako bendrovės "Baltika Lietuva" rinkodaros vadovė Viktorija Krolytė.

Bendrovė įspėja, kad tikri "Baltman" čekiai turi specialias apsaugas: apskritą sidabrinį ornamentą (hologramą), skaičių 100, kuris matomas tik apšvietus ultravioletinių spindulių lempa, ir unikalų 5 skaičių numerį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją