„Vičiūnų“ įmonių steigėjas, žinomas Kauno verslininkas Visvaldas Matijošaitis DELFI teigė, kad generalinio direktoriaus pasikeitimas tėra vidinės struktūros keitimo rezultatas.

„Mes stambiname struktūrą, kur gausis žymiai didesnis padalinys. V. Kancleris, kaip ir vadovavo, vadovaus Lietuvos prekybai, o E. Remeikis gauna daugiau atsakomybių ir bus atsakingas ne tik už Baltijos rinkas, bet ir vidurio Europą ir Vokietiją“, - teigė verslininkas.

V. Kancleris generalinio direktoriaus pareigas ėjo nuo 2010 m. vasario mėn.

„Vičiūnai“ ir Ko įkurta 1999 m. Kaune. Įmonė prižiūri didmeninės ir mažmeninės prekybos tinklus, teikia platinimo paslaugas bei vykdo logistiką.

Bendrovė prekiauja šaldytais ir atšaldytais produktais: šaldytais žuvų pusgaminiais, šaldytomis jūrų gėrybėmis, sūdytomis ir rūkytomis žuvimis ir jų gaminiais, salotomis, šaldyta paukštiena, šaldytomis bulvių lazdelėmis ir gaminiais iš bulvių, šaldytomis daržovėmis, grybais, uogomis, konservuotais vaisiais, alyvuogėmis, ledais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (92)