Akcininkų pasikeitimui jau pritarė Lietuvos banko priežiūros tarnyba, skelbiama įmonės pranešime.

Taip pat rašoma, kad Nacionaliniam saugumui užtikrinti svarbių objektų apsaugos koordinavimo komisija konstatavo, kad naujieji LIM investuotojai atitinka nacionalinio saugumo kriterijus.

A.Žiugžda valdys 67 proc., o R,Davidovičius – 33 proc. LIM akcijų.

Audrius Žiugžda
„Šiuo sandoriu užbaigėme pokyčių fondų valdymo įmonėje etapą. Jis labai svarbus kuriant platformą organizacijos augimui – aktyviai kasdienėje veikloje dalyvaujančių akcininkų įsitraukimas padės optimizuoti resursus ir imtis naujų darbų. Kitaip tariant, planuojame aktyvią LIM plėtrą“, - sakė LIM valdybos pirmininkas A.Žiugžda.

A.Žiugžda – daugiau nei 20 metų patirties aukščiausiose pareigose sukaupęs bankininkas, buvęs SEB banko ir Šiaulių banko vadovas, vienas iš tarpusavio skolinimo platformos Savy.lt įkūrėjų. A.Žiugžda taip pat bendradarbiauja su keliomis švietėjiškomis ir labdaros organizacijomis. Jis yra baigęs Vytauto Didžiojo universitetą.

Rytis Davidovičius
R.Davidovičius yra gerai žinomas investavimo specialistas. Jis turi daugiau nei 15 metų tarptautinio verslo ir investicijų valdymo patirtį. 2011-2015 metais R.Davidovičius vadovavo investicijų valdymo įmonei „Orion Asset Management“. Nuo 2013 metų vadovauja Lietuvos regbio federacijai. Baigęs Vytauto Didžiojo universitetą, R.Davidovičius taip pat studijavo INSEAD, „Wharton School“ ir ISM.

„Lewben Investment Management“ valdomo turto vertė šiuo metu siekia 140 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją