Šią savaitę ji sudarė sandorį dėl 1660 kv. m. biurų patalpų nuomos su projekto vystytoja, Lietuvoje erdves gyvenimui, verslui ir poilsiui kuriančia bendrove „Darnu Group“.

Kaip rašoma pranešime spaudai, penktadalį bendrovės darbuotojų Lietuvos padalinyje įdarbinusi „MarkMonitor“ į naująsias patalpas, kuriose įrengs 150 darbo vietų, iš dabartinės būstinės Olimpiečių gatvėje persikels spalio mėnesį.

Praėjusius metus „Darnu Group“ pabaigė sudarydama 4400 kv. m. patalpų nuomos „East Hill“ pastate sandorį su mineralinių trąšų gamintoja ir aplinkosaugos sprendimų teikėja „Yara International“, neseniai pranešta ir apie IT bendrovės „TIA Technology“ Lietuvos padalinio persikėlimą į 1500 kv. m. patalpas „Park Town“ verslo centre. Į jį savo biurus rugsėjį perkels ir „Adventure“, „Glera Game“, „Saldi kava“ bei „Mars Lietuva“ bendrovės, taip pat - Lietuvos krepšinio lyga.

„Šiuo metu „East Hill“ pastate jau rezervuota apie 80 proc. erdvių. Toks antrojo „Park Town“ pastato užsipildymo nuomininkais tempas mums aiškiai indikuoja, kad rinkoje susiformavęs didelis poreikis energetiškai efektyviems ir technologiškai pranašiems biurų pastatams“, - pranešime cituojamas „Darnu Group“ turto valdymo direktorius Linas Savickas.

Antrojo beveik 15 tūkst. kv. m. ploto pastato „East Hill“ statybos pabaiga numatyta šių metų vasarą. Į „Park Town“ verslo centrą „Darnu Group“ investuoja 40 mln. eurų.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)