Šalia Vasaros koncertų estrados esančiame žemės sklype sumontuoti atrakcionai sekmadienį ėmė veikti be savivaldybės leidimo.

Be įvairių vaikiškų karuselių ir traukinukų, čia vietos surado prieš dvejus metus iš J.Basanavičiaus gatvės išguita keliolikos metrų aukščio pripučiama beždžionė, laipynių stulpas.

Visi čia suvežti atrakcionai priklauso vilniečio Vytauto Murausko individualiai įmonei „Korida”.

Sekmadienį kurorto savivaldybės Viešosios tvarkos skyriaus darbuotojai mėgino sustabdyti nelegaliai veikiančių atrakcionų darbą, tačiau prie kasos sėdintis ir lankytojams bilietus pardavinėjantis pats įrenginių savininkas V.Murauskas nesileido į kalbas.

Kaip kurorte galima vykdyti neteisėtą veiklą nepaisant savivaldybės reikalavimų, vilnietis, matyt, pasimokė iš kelerius metus miesto valdžią už nosies vedžiojusių olandų verslininkų. Privačiame Kauno kunigų seminarijai priklausančiame žemės sklype J.Basanavičiaus gatvėje kas vasarą įsikurdavę olandai savo įrenginius paslapčia atsiveždavo naktimis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (57)