Kviečiame įmones susipažinti su paaiškinimais, kuriuos galima rasti interneto svetainėje adresu https://nvsc.lrv.lt/lt/naujienos/kvieciame-imones-skubos-tvarka-autorizuoti-pavirsiu-dezinfekantus ir kreiptis į NVSC Tel. Nr. (8 5) 264 9676, el. p. pavirsiu.dezinfekcija@nvsc.lt .

Savivaldybės ir kiti viešojo sektoriaus atstovai kviečiamos pateikti nuomonę dėl prioritetinių poreikių

Nacionalinis Visuomenės sveikatos centras (NVSC) identifikavo šias prioritetines sritis, kuriose būtina užtikrinti reikiamą kiekį tinkamo efektyvumo ir saugių sveikatai paviršių dezinfekantų: viešasis transportas, greitosios pagalbos automobiliai, sveikatos priežiūros įstaigos, socialinės globos ir rūpybos įstaigos, policija, daugiabučių gyvenamųjų namų bendrojo naudojimo patalpos, parduotuvės, kitos įmonės ir įstaigos, kurių darbas būtinas ir fiziškai susijęs su gyventojais.

Keičiantis situacijai atsiras kitų prioritetinių sričių, kurioms iš anksto reikia ruoštis: ugdymo įstaigos, kitos gyventojams paslaugas teikiančios įmonės ir įstaigos, įskaitant grožio, sporto, laisvalaikio ir kitų paslaugų teikėjus.

Prašome savivaldybių ir kitų viešojo sektoriaus atstovų pateikti savo nuomonę, kurioms sritims labiausiai reikia ar labiausiai trūksta paviršių dezinfekantų. NVSC autorizuodamas paviršių dezinfekantus pirmenybę teiks šioms identifikuotoms sritims, taip pat informuos jau autorizuotų dezinfekantų tiekėjus apie konkrečius poreikius.

Savo nuomonę galima teikti el. paštu pavirsiu.dezinfekcija@nvsc.lt .

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)