Kaip rašo meras socialiniame tinkle „Facebook“, šiandien posėdžiavusi Ekstremalių situacijų komisija nusprendė, jog Palangoje nuo gegužės 11 dienos bus atnaujinamas apgyvendinimo paslaugų teikimas.

„Apgyvendinimo paslaugų teikėjai privalės laikytis visų Sveikatos apsaugos ministerijos nurodymų apsaugant tiek apsistojusius svečius, tiek ir savo darbuotojus.

Šiandien ryte nuotoliniu būdu vykusio pasitarimo su Palangos viešbučių ir restoranų asociacijos nariais metu asociacija pritarė siūlomai draudimo panaikinimo datai – gegužės 11 d. Primename, kad iki gegužės 11 d. apgyvendinimo paslaugų teikimas Palangos miesto savivaldybėje yra draudžiamas“, – rašo Š. Vaitkus.

Delfi primena, kad Vyriausybė buvo leidusi savivaldybės nuspręsti, ar karantino metu drausti teikti trumpalaikio apgyvendinimo paslaugas. Palanga, Birštonas ir Druskininkai buvo nusprendę drausti teikti apgyvendinimo paslaugas, Neringa ir Vilnius ne. Delfi jau rašė, kad Palangos verslininkai buvo radę išeitį – siūlė atvykusiems apsistoti mažiausiai 14-ai dienų.

Karantinas Lietuvoje paskelbtas nuo kovo 16 dienos iki gegužės 11 dienos. Kol kas nėra aišku, ar jis bus pratęstas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)