Kaip per „Nasdaq“ Vilniaus biržą pranešė bendrovė, paskolą ketinama naudoti įvairioms likvidumo priemonėms įgyvendinti ir taip pat bus siekiama pradėti atsiskaitymus su klientais Lietuvoje, kurių kelionės dėl COVID-19 buvo atšauktos.

„Džiaugiamės ir esame be galo dėkingi klientams, kurie savo keliones nukėlė vėlesniam laikui ir taip prisidėjo prie turizmo išsaugojimo. Taip pat suprantame, kad dalis žmonių per šį sudėtingą laiką atsidūrė prastesnėje finansinėje situacijoje ir norime kuo greičiau su jais atsiskaityti“, – pranešime sako „Novaturo“ grupės vadovė Audronė Keinytė.

Už dėl COVID-19 neįvykusias keliones pinigus grąžinti privaloma per 90 dienų nuo apribojimų pabaigos. „Novaturo“ teigimu, grąžinimus planuojama vykdyti palaipsniui pagal grafikus, kurie bus pateikti artimu metu.

Gegužės 26 dieną. „Novaturo“ grupės įmonė Latvijoje pasirašė susitarimą su valstybine paskolų garantijų programa „Altum“ dėl lengvatinės 1 mln. eurų vertės paskolos likvidumui užtikrinti.

„Novaturo“ grupė iš visų Baltijos šalių rinkų nuo liepos 1 dienos atnaujina dalį poilsinių kelionių į Graikijos ir Bulgarijos kurortus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)