Norvegų gamintojai galiausiai pasirinko partnerystę su Lenkija ir Ukraina, informuoja balticbusinessnews.com.

„Torpe Mobelfabrikk“ norėjo gaminti produkciją po „Venta-Torpe“, jungtinio kapitalo įmonės kartu su viena iš Neaustinių medžiagų fabriko (NMF) antrinių bendrovių, stogu.

„Viena iš pagrindinių kliūčių bendradarbiavimui buvo didelės išlaidos renovacijai ir patalpų išlaikymui, kurias norėjome išnuomoti įmonei „Venta-Torpe“, - teigia Norvegijos įmonės vadovas Tore Torpe.

„Patalpos – jungtinio kapitalo įmonės „Comco“, priklausančios NMF ir jų partneriams švedams. Iškilo nesutarimų su bendrasavininkiais švedais, todėl galiausiai susitarimas su Lietuva neįvyko“, – sakė T. Torpe.

NMF savininkas, generalinis direktorius Sanislovas Grušas pripažino, kad viena iš priežasčių, kodėl neįvyko susitarimas su „Torpe“ – didelės išlaidos renovacijai ir daugiau nebekomentavo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją