Finansinių paslaugų kompetencijų centru tampanti „Storebrand Baltic“ pastaraisiais metais įdarbino 30 IT srities profesionalų, kuriančių naujas ir tobulinančių esamas sistemas. Anot įmonės, lūkesčius pranokę rezultatai paskatino išplėsti lokalaus IT padalinio atsakomybės ribas, tad per ateinančius 12-18 mėnesių darbuotojų skaičius turėtų padvigubėti.

„Vos prieš metus suformuotas IT padalinys Lietuvoje jau davė tokių vaisių, kokių netgi žinodami neeilinius lietuvių sugebėjimus nesitikėjome. Darbuotojai nustebino itin gerais rezultatais, todėl buvo priimtas sprendimas plėstis greičiau nei buvo planuota“, - pranešime cituojama „Storebrand Baltic“ generalinė direktorė Siw E. Seland.

Spartus augimas paskatino ne tik esamos komandos, bet ir patalpų, į kurias investuoti beveik 2 mln. litų, plėtrą. Naujosios patalpos ilgainiui turėtų užsipildyti ne tik nuolatiniais darbuotojais, bet ir gabiais baigiamųjų kursų studentais, dalyvaujančiais naujoje „Storebrand Baltic“ stažuočių programoje.

„Storebrand Baltic“ Lietuvoje įkurta prieš septynerius metus. Praėjusiais metais ji pasiekė 29 mln. Lt apyvartą.

„Storebrand“ grupė teikia ilgalaikio taupymo, bankininkystės, pensijų ir draudimo paslaugas Norvegijos ir Švedijos šalių rinkose. Oslo vertybinių popierių biržoje „Storebrand“ grupės vertė siekia 15 mlrd. Norvegijos kronų (apie 7 mlrd. litų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)