Portalas bankai.lt praneša, kad „Nordea“ pamažino terminuotųjų indėlių palūkanas eurais, JAV doleriais bei svarais. Palūkanos pakilo Norvegijos kronomis.

„Nordea“ panaikino indėlių surinkimą Švedijos bei Danijos kronomis ir Lenkijos zlotais.

Luminor“ banko Komunikacijos vadovas Valdas Lopeta patvirtino informaciją: „Taip, tai buvo padaryta šiandien, iškart po bankų sujungimo. Nuspręsta suvienodinti abiejų bankų indėlių palūkanas, tai grynai techninis sprendimas.

„Nordea“ taikomos palūkanos buvo sulygintos su taikomomis „DNB“ banke, bet noriu pabrėžti, kad tai laikinas sprendimas, dėl naujų bendrų palūkanų taikymo bus apsispręsta artimiausiu metu, naujienų dar bus“, – sakė jis.

Šiuo metu už 12 mėn. laikotarpio terminuotąjį indėlį eurais bankas siūlo 0,1 proc. (buvo 0,2 proc.), 24 mėn. 0,1 proc. (buvo 0,3 proc.), 36 mėn. 0,1 proc. (buvo 0,4 proc.), 48 mėn. 0,1 proc. (buvo 0,5 proc.).

Bankas mažino palūkanas laikotarpių: 1, 2, 3, 6, 9, 12, 13, 18, 24, 36, 48, 60 mėn. indėliams eurais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)