Atostogų paketus iš Rusijos noriai renkasi Vokietijos, o taip pat ir Baltijos šalių gyventojai. Pranešama, kad tokių kelionių skaičius šiuo metu išaugęs net trigubai, rašo „The Moscow Times“.

„Onlinetour“ kelionių agentūros atstovas Igoris Blinovas informavo, kad nuo 2015 m. lapkričio mėn. iki 2016 m. vasario mėn. parduoti 364 turistinių kelionių paketai su skrydžiais iš Maskvos. Šias keliones įsigijo klientams iš užsienio valstybių, nors anksčiau yra buvę vos keli tokie atvejai.

Jo teigimu, turus iš Rusijos daugiausia perka rusakalbiai Baltijos šalių ir Vokietijos gyventojai, turintys Rusijos pasus arba vizas.

Turistų susidomėjimas skrydžiais iš Maskvos ir Sankt Peterburgo taip pat fiksuojamas ir internetinių rezervacijų sistemose. Remiantis internetinių rezervacijų svetainės „DaTravel“ pateikiama informacija, nuo 2015 m. gruodžio mėn. klientų iš užsienio skaičius augo 4 proc.

„Kommersant“ rašo, kad kelionės iš Rusijos į Tailandą kaina prasideda nuo 27 tūkst. rublių (314,53 eurų), nors tokių kelionių kaina iš Europos šalių dvigubai brangesnė.

Nors kelionių iš Rusijos paklausa tarp užsienio šalių gyventojų auga, į keliones išsiruošiančių rusų skaičius gerokai smukęs. Pagrindinės priežastys – pingantis rublis ir atšaukti skrydžiai į Turkiją ir Egiptą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)