„Vos per kelerius metus „Bitės“ verslas išaugo kelis kartus – klientų skaičiumi, paslaugų įvairove, sprendimais, kuriais lengviname klientų ir darbuotojų gyvenimą, bendru verslo dydžiu. Džiaugiuosi, kad nepaisant didžiausių iššūkių puikius rezultatus demonstruojanti bendrovė patenka į tikro profesionalo rankas, kuris „Bitę“ pažįsta tarsi nuosavą verslą“, – sako Pranas Kuisys, „Bitė Lietuvą“ valdančios „Bitė Group“ generalinis direktorius.

„Šiandien „Bitė“ nebėra vien mobiliojo ryšio operatorius, o integruota skaitmeninių paslaugų bendrovė. Esame pilnavertis ne tik ryšio, bet ir paslaugų namams, verslui, taip pat televizijos paslaugų tiekėjas. Drauge esame ir ant 5G transformacijos slenksčio: ateityje 5G atneš naujų galimybių – dar daugiau įvairių paslaugų klientams, daugiau konkurencijos fiksuoto interneto ir televizijos segmentuose. Su geriausio darbdavio Baltijos šalyse komanda džiaugiuosi galėdamas prie viso to prisidėti dar aukštesniu lygiu“, – teigia Gintas Butėnas, naujasis „Bitės“ generalinis direktorius.

Gintas Butėnas „Bitėje“ įvairiose pareigose dirba dar nuo 2001 metų, o pastaruosius veik 6 metus buvo „Bitė Group“ technologijų direktorius.

Naujuoju technologijų direktoriumi paskirtas Mindaugas Rauba iki šiol ėjęs „Bitė Group“ IT direktoriaus pareigas.

Ligšiolinį marketingo direktorių Arūną Mickevičių paskyrus vadovauti „Bite Latvija“, jo pareigas užims verslo segmento vadovo pareigas ėjęs Aurimas Kapočius.

Giedrius Skliutas, „Bitės“ pardavimų direktorius taip pat užims naujas pareigas – vadovaus viso „Bitė Group“ telekomunikacijų verslo pardavimams.

„Bitė Group“, lyderiaujančią telekomunikacijų ir žiniasklaidos grupę Baltijos šalyse, nuo 2015 metų valdo „Providence Equity Partners“.

„Providence Equity Partners“ yra pasaulinė privataus kapitalo bendrovė, daugiausia investuojanti į žiniasklaidos, komunikacijos, švietimo ir technologijų sektorius.

„Bitė Group“ siūlo daugelį mobiliojo ir fiksuoto ryšio, mokamos bei nemokamos televizijos, taip pat žiniasklaidos ir medijų turinio paslaugų Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Grupė įkurta 2005 metais, ją sudaro tokios bendrovės kaip „Bitė Lietuva“, „Bite Latvija“, „TV3 Group“, „Baltcom LV“, „Mezon“ ir kitos bendrovės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją