PK sudaro 13 narių, jos pirmininkas yra Romualdas Ginevičius, o pavaduotojas - Rimantas Busila. Komisijoje NS deleguota Vida Jakiūnaitė dabar yra viena iš Darbo partijos narių.

Tikėtina, kad NS pavyzdžiu paseks ir kitos partijos, nes nuo 2002-ųjų, kuomet buvo patvirtinta nauja PK sudėtis, daugelis joje esančioje narių pakeitė pareigas. Pavyzdžiui, komisijos nariai Vytautas Einoris ir Eugenijus Maldeikis nebėra Seimo nariai.

NS pranešime teigiama, kad į Seimo NS frakciją kreipėsi Seimo ekonomikos komitetas, prašydamas pateikti nuomonę dėl Privatizavimo komisijos sudėties pakeitimo tikslingumo ir pasiūlymus dėl minėtos komisijos personalinės sudėties.

PK sudėtį 2002 metais Vyriausybės teikimu patvirtino Seimas. Formuojant komisiją buvo atsižvelgta į Vyriausybės ir Seimo frakcijų teikimus.

E.Šablinskas 2000-2004 metais buvo Seimo narys, dirbo Teisės ir teisėtvarkos komitete. Jis 2002-aisiais Lietuvos teisės universitete baigė Teisės ir valdymo studijų programą, jam buvo suteiktas teisės magistro laipsnis.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją