Alytuje, Ulonų gatvėje, esančios parduotuvės „Fresh Market“ lentynos – pustuštės, daugeliui prekių taikomos 30, 50 procentų nuolaidos, užrašas ant durų skelbia apie prekių išpardavimą, paskelbė alytusplius.lt.

„Vieną parduotuvę Alytuje uždarome, ji yra per maža. Manėme, kad mažesnis formatas, kai parduotuvė yra prie namų, bus patrauklesnis, bet nusprendėme jos atsisakyti, nes nėra galimybės pristatyti tinkamą asortimentą ir parduotuvė yra ne visai pilnavertė, kai priežiūros reikia tiek pat“, - DELFI patvirtino „Fresh Market” generalinis direktorius Saulius Urbonas.

Pasak jo, tai vienintelė tokio formato parduotuvė, kurią planuojama uždaryti. Dalį darbuotojų iš uždaromos parduotuvės numatoma perkelti dirbti į kitus prekybos centrus, dalį – atleisti. Parduotuvė dirba nuo pernai gruodžio.

„Alytuje dar liko dvi mūsų parduotuvės. Kartu stengiamės atidarinėti didesnio formato parduotuves: su 800, 1000 kv. m prekybos salėmis“, - dėstė S. Urbonas.

Bendrovė planuoja naujas parduotuves Telšiuose, Palangoje.

Pirmasis prekybos centras „Fresh Market“ Lietuvoje atidarytas 2013 m. birželį Vilniuje, Žvėryne.

Dabar tinklui priklauso parduotuvės Vilniaus ir Kauno miestuose bei rajonuose, Lentvaryje, Alytuje, Panevėžyje ir Marijampolėje. Tinklo akcininkė – kompanija „Ipsun Holding Limited“, valdanti didmeninės prekybos vaisiais ir daržovėmis, aliejaus bei bakalėjos prekių importo įmones Lietuvoje ir užsienyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)