Stebėdama pasaulines internetinės prekybos ir kriptovaliutų plėtros tendencijas lietuviškos kilmės kompanija „Bitcoinus“ sukūrė naują produktą atsiskaitymams internetinėse platformose. Tikimasi, kad mokėjimo kriptovaliutomis sistemos naudojimas nuolatos augs.

„Šiuo metu blockchain technologija paremti mokėjimai, naudojami internetinės mažmeninės prekybos sektoriuje, užima mažiau nei 1 proc. rinkos dalies, lyginant su tradiciniais mokėjimo metodais. Esame įsitikinę, kad dabar yra palankiausias laikas decentralizuotų sprendimų internetinėje prekyboje įgyvendinimui“, – sako vienas iš „Bitcoinus“ įkūrėjų ir vadovų Tomas Mičkauskas.

Įrankis pritaikomas visoms e-parduotuvėms ir suteikia galimybę perkelti surinktus FIAT pinigus (dekretu išleistus valstybinius popierinius pinigus, nepadengtus aukso atsargomis) tiesiai į savo turimą elektroninę banko sąskaitą.

„Bitcoinus“ yra vienintelė bendrovė rinkoje, suteikianti galimybę pirkti kriptovaliutą kredito kortelėmis, mokant per kompanijos platformą. Numatoma, kad jau šiais metais vartotojai turės galimybę naudoti daugiau nei 100 įvairių altcoin (alternatyvių kripto valiutų) monetų.

Spėjama, kad 2020 metais blockchain technologija paremti mokėjimai sieks 4 trilijonus JAV dolerių ir užims iki 10 proc. internetinių mokėjimų rinkos. Žvelgiant į šią didžiulę paklausą, galima prognozuoti, kad per 5 metus kripto mokėjimai ženkliai paveiks internetinius mokėjimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)