Televizija, remdamasi Rusijos žemės ūkio priežiūros tarnyba „Rosselchoznadzor“, skelbė: „Su ančiukais sulaikytas pilietis – vietos gyventojas, antrą kartą sučiumpamas dėl paukščių kontrabandos iš Ukrainos į Rusiją“. Tarnyba pažymi, kad ančiukai buvo numarinti ir sudeginti.

Naujienų tarnyba „Dožd“ Maskvos gyvūnų apsaugos draugijos pirmininko Aleksejaus Jablokovo pasiteiravo, ar tokiems „Rosselchoznadzor“ veiksmams galima pritaikyti 245 straipsnį dėl žiauraus elgesio su gyvūnais.

„Parodomasis ir demonstratyvus visko, kas gyva, naikinimas, ypač jei tai yra iš „išdavikiškos, šlykščiosios Ukrainos“, kurią išdidžiai gniuždo Gynybos ministerija, išduodanti į nelaisvę paimtus savo karius ir slapta naktimis tenai laidojanti žuvusiuosius, rodo visišką tiek valdžios, tiek Rusijos patriotiškosios gyventojų dalies degradavimą ir degeneravimą“, - sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1049)