Planuojama, kad „Lidl“ parduotuvės savo duris lankytojams atvers, kai bus pastatyta 25-30 parduotuvių visoje Lietuvoje.

„Kas vyksta Kaune“ šaltiniai teigia, jog toks skaičius yra būtinas norint užtikrinti pagrindinio logistikos centro, stovinčio Kauno LEZ teritorijoje, sklandų darbą bei prekių tiekimą.

„Lidl“ Lietuvoje marketingo ir viešųjų ryšių departamento vadovė Agnė Gaižauskienė teigė, kad šio prekės ženklo prekybos tinklas ruošdamas naujas parduotuves prisitaiko prie konkrečios šalies ypatumų.

„Reaguodama į besikeičiančius pirkėjų ir darbuotojų lūkesčius, bendrovė išplėtojo naują tarptautinę parduotuvių koncepciją, kurios pagrindas – aiškiai suskirstyta prekybos salė, logiškas prekių išdėstymas ir tvarumo kriterijus renkantis statybų medžiagas bei technologijas. Įgyvendindami šią parduotuvių koncepciją Lietuvoje, siūlysime pirkėjams kokybiškų prekių asortimentą bei malonią atmosferą apsiperkant“, – apie parduotuvių ypatumus kalbėjo pašnekovė.

Šiuo metu jau yra atrinkti pagrindiniai administracijos darbuotojai, kurie savo žinias plečia pagrindinėje įmonės būstinėje Vokietijoje.

DELFI primena, kad retai interviu dalijantis Vokietijos žemų kainų tinklą „Lidl“ valdančios „Schwarz“ įmonių grupės generalinis direktorius Klausas Gehrigas Olandijos leidiniui „MT“ sakė, kad prekybos tinklas duris atvers kitąmet.

Skaityti daugiau čia.