Paaugliai susėdę prie uždarų parduotuvės durų žaidė kortomis ir „Monopolį“, gėrė „Coca Colą“ ir tonizuojančius gėrimus, kiti, prisidengę užklotais ar sulindę į miegmaišius, snūduriavo.

Nemokamai ar pigiau apsipirkti trokštantys paaugliai prekybos centre būriavosi jau nuo ketvirtadienio. Tądien parduotuvė duris atvėrė pramogų pasaulio atstovams ir kviestiniams svečiams. Pirmieji apsipirkti panorę mokiniai ir studentai DELFI tikino, kad penktadienio naktį jie praleido prekybos centro stovėjimo aikštelėje paliktose mašinose. Kai tik „Akropolis“ pravėrė duris, jie tikino, vėl sugužėję vidun.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį apsipirkti trokštantis jaunimas iš prekybos centro išprašomas nebuvo: šeštadienį 11 valandą numatyto parduotuvės atidarymo jiems leista laukti viduje.

Parduotuvės „H&M“ samdomos viešųjų ryšių kompanijos atstovas Adomas Pečiukas atskleidė, kad atidarymo dieną pirmiesiems 10 klientų, stovinčių eilėje, duris atverianti parduotuvė padovanos 350 Lt vertės dovanų korteles. O 50 Lt vertės kortelių bus išdalinta dar daugiau – 300 pirkėjų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (466)