„Lietuvoje unijų veikla dar nėra tokia plačiai išvystyta kaip užsienio šalyse, todėl manome, jog tinklo plėtra yra vienas iš žingsnių stiprinant unijos pozicijas mūsų šalies finansų rinkoje“ - sako „Nacionalinės kredito unijos” valdybos pirmininkė bei administracijos vadovė Laura Braždžionytė.

Jos teigimu, „Nacionalinės kredito unijos“ tinklo plėtra yra vienas iš svarbiausių strateginių tikslų, užsibrėžtų naujai išrinktos kredito unijos vadovybės.

„Nacionalinė kredito unija“ trejų metų plėtros strategijai ketina skirti iki 1,4 mln. litų investicijų, kurių didžioji dalis yra skiriama prekinio ženklo komunikacijai bei tinklo plėtrai.

„Nacionalinė kredito unija“ įsteigta 1996 m. ir yra viena seniausių finansines paslaugas savo klientams teikiančių unijų Lietuvoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją