„Talka LT" rūpinasi N. Numavičiaus ir jo šeimos interesais, būdama atsakinga už su jo asmeniniu turtu susijusios informacijos gavimą ir pateikimą bei teikdama konsultacijas paveldėjimo ir mokesčių deklaravimo klausimais.

Vaidotas Cucėnas

Nuo 2016 m. veikiančios „Talka LT" vadovė Jolanta Bivainytė sako, kad komunikacijos vadovas rūpinsis N. Numavičiaus komunikacijos klausimais ir bus atsakingas už šeimos biuro „Talka LT" išorinę ir vidinę komunikaciją bei N. Numavičiaus atstovavimą žiniasklaidai, „Talka LT" įvaizdžio ir reputacijos visuomenėje formavimą bei santykių stiprinimą su skirtingomis interesų grupėmis.

V. Cucėnas prieš prisijungdamas prie „Talka LT" komandos 12 metų dirbo Komunikacijos ir viešųjų ryšių vadovu tarptautinėse bendrovėse: Nordea Bank AB Lietuvos skyrius ir „Coca-Cola HBC Lietuva“.

Prieš tapdamas komunikacijos vadovu, dirbo žurnalistu „Verslo žiniose“, komunikacijos klausimais konsultavo Lietuvoje veikusias tarptautines ir lietuviško kapitalo IT bendroves bei asociaciją „Infobalt“.

V. Cucėnas yra baigęs komunikacijos ir informacijos magistro studijas Vytauto Didžiojo universitete.

„Vilniaus prekyba“ per antrines įmones – „Maxima grupė“, „Euroapotheca“, „Ermitažas“ ir „Akropolis group“ - valdo prekybos centrų ir vaistinių tinklus bei nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos įmones Baltijos šalyse, Lenkijoje, Bulgarijoje ir Ukrainoje.

N. Numavičius 2011 metais yra gavęs Konkurencijos tarybos leidimą padidinti „Vilniaus prekybos“ akcijų paketą iki 73 proc. Kiek tiksliai akcijų dabar valdo N.Numavičius, oficialiai neskelbiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)