„2006 metų pradžioje gavome keleto stambių pasaulinių prekės ženklų gamintojų pasiūlymus, todėl optimizacija bus tęsiama, - sakė „Mineralinių vandenų“ generalinis direktorius Julius Gendvilis. - Ir toliau koncentruosimės į geriausias pasaulinių gamintojų, AB „Stumbras“ ir nuosavų prekės ženklų prekes, užtikrinsime kokybišką distribucinę paslaugą tiekėjams ir Lietuvos klientams. Dėl šių priežasčių 2006 metais nebeplatinsime Lietuvos gamintojų nealkoholinių gėrimų“.

„Mineraliniai vandenys“ į Lietuvą įveža daugiau 700 pavadinimų alkoholinių gėrimų iš viso pasaulio. Bendrovės partneriai – pasaulinio garso gamintojai, kurie atstovauja tokiems prekės ženklams kaip ,,Metaxa”, ,,Absolut vodka”, „William Grant“, „Hennessy“, „Red Bull“, „Camus“, „Moet & Chandon“, „Antinori“, ,,Baron Philippe de Rothschild“, ir kt.

„Mineraliniai vandenys“ Lietuvoje turi filialus Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje, ir Utenoje.

2005 metais bendrovės pardavimai sudarė 388 mln. litų. Bendrovėje dirba 227 darbuotojai. „Mineraliniai vandenys“ priklauso koncernui „MG Baltic“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją