Kaip rašo „The Business Insider“, šiais metais jis tapo milijardieriumi ir daugiausia jam padėjo krepšinio aikštelėje susikurtas įvaizdis ir jo vėlesni verslo sprendimai.

Šis derinys buvo toks sėkmingas, kad jis vis dar išlieka geriausiai pasaulyje apmokamu sportininku, nors paskutines savo NBA rungtynes sužaidė prieš daugiau nei dešimt metų.

M. Jordanas gauna pajamų iš reklamos sutarčių ir „Jordan“ prekės ženklo („Nike“ antrinė įmonė).

Praėjusiais metais jis uždirbo 100 mln. JAV dolerių, o tai yra daugiau nei bet kuris aktyviai sportuojantis ar jau karjerą baigęs sportininkas ir atsidūrė trečioje geriausiai pasaulyje apmokamų sportininkų vietoje po Floydo Mayweatherio jaunesniojo ir Manny'io Pacquiao.

Basketball Reference“ duomenimis, M. Jordanas dabar per vienerius metus uždirba tiek, kiek uždirbo per visą savo krepšininko karjerą.

Palyginimui, iš reklamos sutarčių šiemet jis gavo 100 mln. JAV dolerių, o per visą savo NBA karjerą jis uždirbo 94 mln. JAV dolerių.

Žinoma, jeigu atsižvelgtume į infliaciją, tai per visą savo karjerą M. Jordanas uždirbo 145 mln. JAV dolerių.

Tačiau sprendžiant tik pagal gaunamas pajamas, tai jis uždirba daugiau nei bet kada. Visai neblogai, ar ne?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (56)